17 maj 2014
15:00

Frösö IF

Referat: Spöland Vännäs IF - Frösö IF

Hemmalaget åkte på stryk mot Frösön. Första halvlek började med ett ganska jämnt spel där vassaste chansen stod Andreas Larsson för när han kom helt fri i den 25:e matchminuten men bollen gick utanför stolpen. I den 36:e minuten så fick Robin Nordström helt fritt att gå igenom hela försvaret och säkert göra 0-1 på Andreas Abrahamsson. Detta resultat stod sig sen halvleken ut.
Sen kom en riktig kalldusch i den 53:e minuten då Ala Mohammed fick sitt andra gula kort där bedömningen var filmning. Efter detta så tänkte vi på sidan att nu var det kört för spelet var uselt från båda lagen i ca 20 minuter av andra halvlek. Efter detta så fick hemmalaget igång spelet trots att man bara var 10 spelare och en anledning kan vara att Frösön backade hem för att säkra sin ledning. Andreas fick en fin chans i den 77;e minuten att reducera men den tog i stolpen och ut. Sen i den 80:e minuten så reducerade hemmalaget till 1-2 genom Joel Stenlund och det blev lite darrigt i bortalaget. I matchens allra sista minut så fick Spöland Vännäs en frispark en bit in på deras planhalva och Alexander Persson lyfte en hög boll in mot mål och döm om allas förvåning den gick direkt in i mål och jublet kom. Tyvärr så dömde domaren Pär Nilsson bort målet där han av någon konstig anledning såg något ojuste. Det var ingen annan runt planen som såg detta.